Gaia Nova anbefaler

Doreen Virtue er en åndelig lege i psykologi, og har forfattet mer enn 50 bøker om engler og andre sinn-kropp-ånd problemer. Vi anbefaler denne meditasjonsvideoen med henne. Klikk på play i bildet for å spille av video.

Englesteinen - beskytter deg mot uhell og ulykke

Petalitt kalles også englesteinen. Den skal beskytte deg mot uhell og ulykke, og beskytte din eiendom. Steinen brukes til å heale, berolige og glatte ut auraen, da den har en spirituell beskyttende energi.

Brukes bl.a. i behandling av aids, kreftsvulster og celleforandringer. Petalitt skal virke positivt ved at den gjør muskulaturen smidigere og benstrukturen mer elastisk.

Chakra: Hjerte og hals

Malerier fra intuitiv maling - til salgs!

Intuisjon er en veiledende kraft som alltid finnes i og rundt deg. Intuisjonens fremste oppgave er å få det beste frem i deg. Den er et talerør fra ditt indre, og den leder deg i retning av utvikling og kjærlighet som får deg til å vokse som menneske.

Intuitiv maling handler om å lytte til seg selv - det å skape et rom hvor du kan møte deg selv. Her er det spontanitet og mot til å slå seg løs som gjelder. Alt er tillatt, ingenting er rett eller galt.

Klikk her for å se Gaia Novas utvalgte malerier.