Aura meditasjon - fornyelse av energien din

Aura meditasjon er en meditasjon for å kutte bånd inn og ut av auraen din, noe en bør gjøre med jevne mellomrom. Dette vil hjelpe deg med å fokusere mer på deg selv og forbedre din energi.

Auraen er eggeformet og du har den rundt deg hele tiden. Det optimale er å ha auraen mellom 20 - 30 cm utenfor kroppen. Er du en sjenert person har du den nok litt tettere på, og er du en utadvendt person har du den ofte litt lenger ut. Men du kan når som helst flytte den ut eller dra den inn igjen. Lukk øynene og se den for deg - dytt den ut, eller dra den nærmere deg. Noen vil merke at auraen da kommer på plass, mens andre vil ikke merke noe. Men det virker for det. Båndene som det er snakk om er mennesker rundt deg som bruker av din energi. Båndene som går utenfra og inn er mennesker du bevisst eller ubevisst lar bruke av din energi. De som går innenfra og ut er de du bevisst lar bruke av din energi, og er ofte nær familie eller venner. Men alle har sin egen energi og behøver ikke å bruke din til en hver tid. Når noen du kjenner er lei seg eller syk dannes ofte sånne bånd. Derfor er det viktig å gjøre denne meditasjonen iblant, for å fornye energien din.

Sett deg ned på et uforstyrret sted og ta noen dype pust. La så pusten styre seg selv mens du ser for deg auraen din. Det kan komme opp med en farge, eller du ser den som et lys rundt deg. Og ser du ingenting så bare vær i troen på at det fungerer allikevel. Så ber du om hjelp fra Erkeengelen Michael og ber han kutte alle bånd som går inn i auraen din med sverdet sitt. Det kan være litt hardt å kutte noen bånd, men ikke gi deg før alle er kuttet over. Vil du hjelpe til selv så ta gjerne saksa i bruk eller det du føler for selv. Og når dette er gjort kan du puste inn hvitt lys og tette igjen alle hull med det hvite lyset. Ta deg tid å puste inn lyset og la det legge seg i auraen din.

Så tar du for deg de båndene som går innenfra og kutter de på samme måte. Mange synes det er vanskelig å kutte båndene til sine barn. Men husk at de har sin egen aura og energi, og når de igjen trenger din energi vil nye bånd formes. Pust så inn hvitt lys på ny og tett alle hull. Og så puster du inn mer lys og fyller hele auraen din fra innsiden med hvitt lys, og til slutt puster du det hvite lyset inn i kroppen og kjenner det fyller deg med ny energi. Og når du da puster ut gir du slipp på brukt energi, pust ut og inn noen ganger til du føler deg lett og god i kroppen. Dette gjør underverker for kropp og sjel. Til slutt må du huske å takke Michael for hjelpen.

Namaste