Godt nyttår alle sammen. Vi går nå inn i 2013 som er et skifte inn i  en ny tid. Den feminine energien vi gjøre seg mer gjelden som årene går. Det vil blir en fredeligere og mer kjærlighetsfull verden der ute. Og vi kan alle være med på øke kjærlighets energien ved å tenke litt annerledes.

Bær ikke nag til noen, det gjør kun deg selv vondt. Og om du hater noen, så tilgi dem. Å bære på hat ødelegger bare deg selv. Se positivt på livet og vær oppmerksom på dine egne tanker.

Vær bevisst på hva du tenker, for tankene dine kommer i retur. Ta din rettmessige plass i samfunnet og tro at du betyr noe. Alle er vi en del av det store altet. Vi er av samme energi, og for at vi skal få det bedre må alle være med på å spre ubetinget kjærlighet og lys rundt oss. Du betyr mye i den store sammenhengen, så tenk først hva du kan gjøre for at livet skal bli lysere og lett. En må først forandre seg selv om en skal kunne hjelpe andre. Bruk dette året til å bli en positiv energi i universet for din egne del. Livet blir enklere slik. Lev livet i lys og kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar